Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences Wat u moet weten over natuursteenrenovatie | Straalwerken Linssen

Wat u moet weten over natuursteenrenovatie


Bij Straalwerken Linssen, een bedrijf dat passie heeft voor zorgvuldige natuursteenrenovatie, is geen steen te zwaar of oppervlak te hard om aan te pakken. Wij leggen u uit wat u moet weten over natuursteenrenovatie en hoe wij, met onze professionele steenrenovatietechnieken, uw natuursteen een nieuw leven kunnen geven.

Natuursteenrenovatie: waarom en hoe?

Natuursteen is een prachtig en duurzaam materiaal. Door de jaren heen kan natuursteen echter behoorlijk wat te verduren krijgen. Of het nu gaat om marmer, blauwe hardsteen, leisteen of kalksteen, alle natuursteen heeft op tijd en stond professioneel onderhoud nodig.

We passen verschillende renovatietechnieken toe, afgestemd op het type steen en de specifieke soort vervuiling of beschadiging. Van het polijsten van natuursteen om krassen te verwijderen of een glans te geven, tot het herstellen van natuursteen die door de tijd zijn kleur en glans heeft verloren - wij hebben de kennis en ervaring om het te doen.

 

Renovatie Natuursteen | Straalwerken Linssen

Wij zorgen ervoor dat jouw natuursteen er weer zo goed als nieuw uitziet, zodat je zorgeloos kan genieten.

De verschillende stappen in natuursteenrenovatie

1. Natuursteen schoonmaken

Dit is vaak de eerste stap in het renovatieproces. Afhankelijk van het type steen en de aard van de vervuiling, gebruiken we verschillende methodes om de natuursteen grondig schoon te maken.

2. Herstellen van natuursteen

Na het grondig schoonmaken, evalueren we de staat van de steen. Is er schade of slijtage? We gaan aan de slag met het herstellen van natuursteen, of het nu gaat om het repareren van scheuren, het opvullen van gaten of het verwijderen van vlekken.

3. Behandelingen van natuursteen

De laatste stap in het renovatieproces is de behandeling van de steen. Dit kan bestaan uit het polijsten van natuursteen of het impregneren om de steen te beschermen tegen toekomstige vlekken of verontreiniging.

Graag meer informatie?

Of het nu gaat om het schoonmaken van natuursteen, het herstellen van natuursteen of natuursteen polijsten, wij zijn de experts die u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op via onze contactgegevens:

 

Contact | Straalwerken Linssen

Op zoek naar meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Meest recent

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.​​​​​​​