Wat droogijsstralen kan betekenen voor verschillende soorten vervuiling


Bijna elke industrie heeft te maken met bepaalde vormen van vervuiling, en het vinden van de juiste manier om deze efficiënt en effectief op te ruimen is niet altijd een fluitje van een cent. In deze context zou het van pas kunnen komen om eens te kijken naar de wonderen van droogijsstralen.

De kracht van droogijsstralen voor vervuiling

Droogijsstralen is een innovatieve reinigingstechniek die gebruik maakt van kleine, compacte pellets van koolstofdioxide (CO2), ook bekend als droogijs, die onder hoge druk op een vervuild oppervlak worden geblazen. De pellets verdampen direct bij impact, waardoor ze de vervuiling letterlijk van het oppervlak kunnen "blazen".

Dit proces kent vele voordelen en is bijzonder effectief voor het verwijderen van verschillende soorten vervuiling, zoals olie, vet, roet, verf, lijmresten, en nog veel meer. Bovendien is droogijsstralen milieuvriendelijk, omdat het geen water of chemicaliën gebruikt en geen secundair afval achterlaat. Het kan dus een ideale oplossing zijn voor industrieën die streven naar groenere, duurzamere reinigingsmethoden.

 

Droogijsstralen | Straalwerken Linssen

Droogijsstralen is een revolutionaire reinigingsmethode die vergelijkbaar is met traditionele reinigingstechnieken zoals zand- of glasparelstralen.

Wat zijn de kosten van droogijsstralen?

De kosten van droogijsstralen variëren afhankelijk van de omvang en de aard van het project. Echter, in vergelijking met traditionele reinigingsmethoden, kan droogijsstralen op de lange termijn voordeliger zijn, omdat het sneller, efficiënter en milieuvriendelijker is.

Om een beter idee te krijgen van wat droogijsstralen kan betekenen voor verschillende soorten vervuiling, neem gerust contact op met ons team bij Straalwerken Linssen. We helpen u graag met een offerte op maat en meer informatie over onze diensten.

Telefoon: +32 494 44 19 42

E-mail: informatie@straalwerkenlinssen.be

 

Contact | Straalwerken Linssen

Op zoek naar meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Meest recent

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.​​​​​​​