Luchtgommen of Zandstralen van Trappen – Wat Kiest U?


Wanneer u een trap wilt renoveren, kunt u geconfronteerd worden met de keuze: luchtgommen of zandstralen van trappen? Bij Straalwerken Linssen zijn we experts in beide technieken en helpen we u aan een stralend resultaat. Maar welke methode is nu het meest geschikt voor uw traprenovatie?

Wat is het Verschil Tussen Luchtgommen en Zandstralen?

Luchtgommen is een milde vorm van zandstralen waarbij onder lage druk fijne korrels worden gebruikt om beits, vuil of vernis te verwijderen. De techniek is bijzonder geschikt voor fijn en gedetailleerd werk, zoals een houten trap met ornamenten. Het is zachter voor het materiaal en laat de oorspronkelijke charme van het hout herleven.

Zandstralen, daarentegen, is intensiever en wordt vaak gebruikt wanneer er sprake is van hardnekkig vuil, verf of vernis of wanneer de trap een grover oppervlak (nodig) heeft. Bij Straalwerken Linssen passen we de intensiteit van het stralen aan zodat de trap grondig gereinigd wordt zonder schade toe te brengen.

Luchtgommen of Zandstralen van uw Trap door Straalwerken Linssen

Waarom zou u kiezen voor Straalwerken Linssen voor het luchtgommen of zandstralen van trappen? Onze toewijding aan kwaliteit en precisie staat centraal. Met een persoonlijke aanpak beoordelen we de staat van uw trap en bepalen we de beste methode. Of het nu gaat om de zachte touch van luchtgommen of de grondige aanpak van zandstralen, uw trap is bij ons in goede handen.

Aandacht voor Detail

Bij Straalwerken Linssen begrijpen we dat elke trap uniek is. Met ons maatwerk zorgen we ervoor dat de natuurlijke schoonheid en structuur van het houtwerk behouden blijft. Zijn er complexe patronen of diep ingesneden details aanwezig? Geen zorgen, onze luchtgomtechniek is daar perfect voor uitgerust.

Flexibele Service

We passen ons aan uw schema aan. Uw tijd is kostbaar, en daarom bieden we flexibele werkuren aan: overdag, 's nachts of in het weekend. Uw trap renoveren zonder dat uw dagelijkse routine verstoord wordt? Dat is waar we voor gaan.

Duurzaam en Krachtig

Of u nu kiest voor luchtgommen of zandstralen van trappen, wij zorgen voor een afwerking die niet alleen mooi, maar ook duurzaam is. Uw gerenoveerde trap zal weer jaren mee kunnen!

Tot Slot

Bent u klaar om uw trap een nieuwe adem te geven? Neem contact op met Straalwerken Linssen, waar we met onze professionele blik en deskundige handen alles weer laten stralen. Stuur ons een bericht via informatie@straalwerkenlinssen.be of bel ons op +32 494 44 19 42 voor advies op maat. Uw trap zandstralen of luchtgommen? Bij ons is uw trap in de beste handen. Ontdek meer over onze diensten op onze website en zet vandaag nog de eerste stap naar een schitterende toekomst voor uw trap!

Trap, deuren en omkastingen in woning worden geluchtgomd | Straalwerken Linssen

Trap, deuren en omkastingen in woning worden geluchtgomd

 

Meest recent

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.​​​​​​​

Update cookies preferences