Free cookie consent management tool by TermsFeed Update cookies preferences Hoe werkt het onderhoud van natuurstenen vloeren? | Straalwerken Linssen

Hoe werkt het onderhoud van natuurstenen vloeren?


Het onderhouden van natuursteen is een vak apart. Hoewel deze vloeren robuust en duurzaam zijn, vereisen ze regelmatig en professioneel onderhoud om hun schoonheid te behouden.

Hoe werkt het onderhoud van natuurstenen vloeren?

Onderhoud van natuurstenen vloeren is vergelijkbaar met het bijhouden van een houten vloer; het vergt regelmatige schoonmaak met de juiste producten en - indien nodig - herstelwerkzaamheden. Maar zorgen voor natuurstenen vloeren is niet iets dat je even tussendoor doet. Het vraagt om een zorgvuldige en gespecialiseerde aanpak.

Bij Straalwerken Linssen, adviseren we klanten altijd om de vloer dagelijks te vegen of te stofzuigen om vuil en zand te verwijderen dat de vloer kan aantasten. Regelmatig dweilen met water en een pH-neutraal reinigingsmiddel helpt ook om het natuursteen oppervlak te onderhouden en te voorkomen dat er vuil in de poriën van de steen blijft zitten.

 

Renovatie Natuursteen | Straalwerken Linssen

Wij zorgen ervoor dat jouw natuursteen er weer zo goed als nieuw uitziet, zodat je zorgeloos kan genieten.

Natuursteen renoveren?

Onze dienst voor natuursteenrenovatie is een effectieve manier om de kwaliteit en duurzaamheid van natuurstenen vloeren te behouden. We beginnen dit proces met het opschuren van de vloer om de bovenste, vaak meest beschadigde laag, te verwijderen. Vervolgens polijsten we de vloer om de glans te herstellen en brengen we een impregneerlaag en kleurverdieper aan om de steen te beschermen en de kleur te verbeteren.

We gebruiken alleen de beste onderhoudsproducten voor natuursteen vloeren en zorgen ervoor dat we ons aan de richtlijnen houden die specifiek zijn voor het type natuursteen dat we behandelen. Onze professionals zijn opgeleid in de nieuwste onderhoudstechnieken voor natuursteen, waardoor we de duurzaamheid van natuurstenen vloeren kunnen verbeteren en behouden.

Contacteer ons indien je vragen hebt!

Heeft u nog andere vragen over natuursteen vloer reiniging of over onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op via: informatie@straalwerkenlinssen.be of bel ons op +32 494 44 19 42.

 

Contact | Straalwerken Linssen

Op zoek naar meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Meest recent

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.​​​​​​​